Termeni si Conditii

Folosirea acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a siteului se recomanda citirea cu atentie a termenilor si a conditiilor de mai jos.
In cazul in care nu acceptati sau nu sunteti in intregime de acord cu termenii si conditiile de mai jos va rugam sa NU utilizati acest site. Termenii si conditile acestui site pot fi modificate la anumite intervale de timp fara nici o notificare catre dumneavoasta.

Date personale si Informatii

Datele personale introduse de catre utilizator vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de introducere al anunturilor sunt necesare pentru anuntarea anumitor promotii etc. Acestea nu vor fi furnizate unei terte parti.
In cazul pierderii de informatii, indiferent de cauza, administratorii siteului nu-si asuma nici o responsabilitate.

Continut

Siteul permite postarea de ANUNTURI GRATUITE in toate categoriile.
Utilizatorii acestui site sunt incurajati:

 • sa posteze anunturi;
 • sa comenteze pe marginea diferitelor competitii ce vor fi anuntate pe site;
 • sa contacteze administratorii sitului pentru a anunta diverse competitii;
 • sa contacteze administratorii daca vor sa contribuie cu informatii legate de diverse competitii, atat nationale cat si internationale;
 • sa isi exprime parerea in legatura cu aspectul siteului si cu modalitatiile de imbunatatire a serviciilor acestuia.
Mentionam ca situl promoveaza gratuit orice fel de competitii (nu numai sportive) atata vreme cat nu incalca regulile referitoare la informatiile ce pot fi postate pe site, dupa cum se arata si mai jos.

Administratorii site-ului nu raspund moral sau material pentru eventuale prejudicii pe care cineva le-ar suferi in urma publicarii unui anunt in paginile siteului www.coolracing.ro. Raspunderea pentru autenticitate apartine exclusiv autorilor anunturilor. Pentru eventuale contestatii, siteul pastreaza datele personale ale autorilor anunturilor.

Informatiile trebuie sa fie in conformitate cu legilor statului roman si sa nu contina nici un fel de material ilegal, ofensator, amenintator, defaimator, obscen, abuziv, calomnios sau violent, precum si orice atingere de drepturi intelectuale ale unei parti.
 • Este interzisa postarea de anunturi discriminatorii pe criterii de: rasa, nationalitate, limba, religie, sex sau orientare sexuale, etnie, categorie sociala, convingere, varsta, dizabilitate, boala, aparteneta la o categorie defavorizata sau orice alta situatie similara.
 • Nu se admit anunturi cu continut ilegal, imoral sau care nu au legatura cu tematica siteului.
 • Nu se admit cuvinte obscene sau orice anunturi care ar putea leza interesele sau imaginea unei persoane fizice/juridice.
 • Nu se admit anunturi succesive cu acelasi continut.
 • Este interzis abuzul de orice fel cu privire la serviciul oferit.
 • Nerespectarea oricareia dintre regulile de mai sus sau oricarei prevederi din continutul prezentului acord de utilizare poate duce la stergerea anuntului si/sau restrictionarea accesului la acest site. Stergerea unui anunt sau restrictionarea accesului se pot face fara notificari prealabile si nu trebuie motivate.
 • Persoanele care observa anunturi ce incalca regulile de mai sus, sunt rugate sa contacteze administratorii acestui site.

Drepturi

Aveti dreptul sa publicati gratuit anunturi pe acest site daca respectati regulile de mai sus. Administratorii au dreptul de a STERGE ORICE ANUNT, ORICAND, fara nici o notificare prealabila si fara a datora nici o explicatie.

Prin acceptarea acestor Termeni si Conditii SUNTETI DE ACORD ca administratorii sa foloseasca NEMIJLOCIT materialele postate de dumneavoastra pe site, atat in scop publicitar, cat si pentru dezvoltarea ulterioara a sitului.